Couture-atelier

Eva Bos combineert vakkennis en verfijnde smaak tot een vurige passie voor couture. Een ontwerp laten maken in haar atelier is een belevenis. Ze ontvangt je in alle rust, in een uitzonderlijk mooi groen kader, en begeleidt toegewijd vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot het uiteindelijke ontwerp. Ben je op zoek naar een bruidsjurk, een gedistingeerd avondkleed of een knappe dagdagelijkse outfit? Eva gaat in samenspraak met jou op zoek tot het helemaal goed zit. 

Eva Bos staat voor perfectie en een persoonlijke aanpak. Alle ontwerpen zijn exclusief en op maat gemaaktInteresse? Maak een afspraak voor een eerste, vrijblijvende ontmoeting. 

Graag een mail naar : couture@evabos.be


Ontdek meer

 
 
 

Bloemenatelier

Eva Bos vertelt verhalen met bloemen. Met haar poëtische boeketten, originele creaties en stijlvolle tafeldecoratie creëert ze regelrechte magie. Kristallen glazen, oud porselein of gouden bestek? Speelse veldbloemen of barokke garden roses? Alles tovert ze uit haar schatkist om jouw feest tot een onvergetelijk gebeuren te maken.

Van een intiem diner tot een groots feest, Eva Bos dompelt elke gelegenheid onder in de unieke sfeer die jij voor ogen hebt. Altijd verrassend, nooit klassiek, steeds de extra touch die nodig is om jouw gasten volop te verbazen. Binnenstappen in de wereld van Eva Bos, is binnenstappen in een verbluffend schilderij.

Wil jij Eva uitdagen om jouw feest extra kleur en cachet te geven? Wil je een event laten inkleden of heb je een bijzondere persoonlijke wens?
 
Contacteer ons gerust voor een eerste voorstel via bloemen@evabos.be

 

Ontdek meer

bloemen atelier
bloemen exclusief

Events

Party with Meet Marcel
Neem een kijkje
Communie
Neem een kijkje
Kerst 2018
Neem een kijkje
Herfelinge huwelijk
Neem een kijkje
Knokke huwelijk
Neem een kijkje
Knokke New Year
Neem een kijkje
Kortrijk communiefeest
Neem een kijkje
Marie Jo
Neem een kijkje
Merelbeke huwelijk
Neem een kijkje
Pêcheur huwelijk J&J
Neem een kijkje
Pêcheur huwelijk K&D
Neem een kijkje
Retranchement huwelijk
Neem een kijkje
Rixensart huwelijk
Neem een kijkje
Sint-Martens-Latem huwelijk
Neem een kijkje
Vrijmoed
Neem een kijkje
Wortegem-Petegem huwelijk
Neem een kijkje

Entre Chien et Loup - guesthouse

Een inspirerende teamdag op een uitzonderlijke locatie of een gezellig familiefeest? In ons guesthouse met zicht op de boomgaard ontvangen we iedereen die in alle rust wenst samen te komen of te vergaderen. 

De uiterst charmante, stijlvol ingerichte woning biedt plaats aan max. 16 personen rond de tafel en aan 8 à 10 mensen om te overnachten. Er is ruime parkeerplaats voorzien en er kan gezorgd worden voor ontbijt, lunch en diner. Wij werken samen met gespecialiseerde cateraars en privéchefs die tegemoetkomen aan al uw wensen.

De smaakvolle meubels in het guesthouse zijn van www.bolia.com, de verzorgingsproducten van www.aesop.com. Verblijven in ons guesthouse is jezelf verwennen en omringen met schoonheid. Boek nu uw verblijf en geniet van deze luxe. 

Graag een mail naar : guesthouse@evabos.be

 

Bekijk meer foto's